Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Представники Шумської об’єднаної територіальної громади взяли участь у роботі кіно комісії, яка відбулася у Кременці.

Дата: 17.03.2018 09:43
Кількість переглядів: 834

Фото без описуЛеонід Бицюра, який очолив кіно комісію, розповів про подальші кроки, які варто здійснити, адже на сьогодні держава виділила чималі кошти на розвиток українського кінематографу, тому потрібно напрацювати відповідну базу, аби мати що запропонувати творцям кінофільмів, якщо вони прийдуть у конкретний район.

Як приклад, Кременеччина та Бережанщина, де тривають зйомки фільму «Червоний». Тому головний продюсер Володимир Філіпов озвучив ті організаційні питання, з якими довелося стикатися знімальній групі. Мова головним чином, ішла про те, що кожна громада, яка має намір долучитися до цього процесу і створити відповідні комісії у себе на місцях, повинна створити базу локацій, які можуть зацікавити – тут варто залучати до роботи фотографів, адже саме їм у кадр часто потрапляють такі цікаві речі. Крім того, варто мати перелік можливостей, які можуть запропонувати знімальній групі, а це – і проживання, і харчування, і домовленості з місцевими жителями на участь у зйомках, з господарями будівель, які мають особливу цінність.

Ішлося також про розвиток кінотеатрів на місцях, про те, як це може діяти у периферійних містечках. Після двомісячної паузи кіно комісії збереться знову, щоб проаналізувати певні напрацювання і вже тоді конкретно визначитися, як рухатися далі.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/shumska.gromada/posts/982387195243519

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь